ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2024: безпечність продукції в умовах небезпеки». 25 квітня 2024 року, 10:00–17:00. с, Київ + онлайн.
Харчовий бізнес–2024 – майданчик для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, галузевих інновацій та пошуку ефективних рішень для розвитку і підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України
Для кого буде корисним форум?
Для директорів підприємств, начальників виробництв, директорів з розвитку, менеджерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі.
Учасники з'їзду – хто вони?
Представники компаній провідних галузей харчової промисловості України
Логістичні та складські оператори ринку
Ритейл-мережі
Постачальники технологій, обладнання, допоміжних матеріалів та інноваційних рішень
Впевнені, що Ви (як і ми) – прихильники «прямої мови», тож:
про держнагляд говоритиме представник Держпродспоживслужби
про правові колізії та судову практику – топові правозахисники
про сертифікацію та міжнародні харчові стандарти– провідні аудитори, за плечима яких сотні аудитів на підприємствах різного профілю, розміру та рівня зрілості
про експорт – досвідчені фахівці з міжнародної співпраці
про виробничі практики та інновації– виробничники реальних харчових підприємств і торгових мереж
Інформацію Вам нададуть найкращі:
начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
15+ років науково-педагогічного стажу
авторка та співавторка 35+ наукових та практичних публікацій, співавторка двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі
10+ років досвіду в юриспруденції
експерт з питань імпорту/експорту
експерт у вирішеннях спорів з держорганами, що контролюють підприємницьку діяльність, та господарських спорів між підприємствами
15+ років аудиторської діяльності
500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств
досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей
15+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейлу
15+ років досвіду роботи в медіа
розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
досвідчена організаторка форумів, з'їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
12+ років досвіду захисту в господарських спорах і спорах із правоохоронними та контролювальними органами
допомагає бізнесу як на етапі перевірок, так і під час оскарження рішень контролювальних органів
перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020»
20+ років роботи в харчовій галузі, 8 із яких – мікробіологиня на молочному виробництві
внутрішня аудиторка системи менеджменту безпечності харчових продуктів за FSSC 22000
членкиня дегустаційної комісії Favorit Food&Drinks 2022 та 2023 років
магістерка за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація»
внутрішня аудиторка з упровадження вимог низки міжнародних стандартів на підприємстві у й лабораторії: ISO 9001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17034, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17065
15+ років досвіду у сфері контролю якості сировини та продукції за міжнародними стандартами під час експортних операцій
18+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
10+ років досвіду роботи у відділі контролю якості
30+ упроваджених систем менеджменту на різних підприємствах
15+ років досвіду управління виробництвом на позиції операційного директора, директора з виробництва
20+ років досвіду підвищення ефективності виробництва, має сертифікат Lean Black Belt
керівник програми Lean-трансформації виробничих систем компаній «Лукас» і «Olkom»
20+ років працює у сфері ринкових досліджень, у тому числі на посаді керівника відділу розвитку та маркетинг діяльності:
контроль якості аналітичних досліджень, проведення навчання та курсів підвищення кваліфікації аналітиків компанії, структурування методичних матеріалів
17+ років науково-педагогічного стажу
гарант освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції»
співавтор наукових статей, підручників, монографій та навчальних посібників у харчовій сфері
консультант операторів ринку з питань харчової безпечності
20+ років науково-педагогічного стажу, експертка системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
гарант освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
співавторка наукових і практичних статей, підручників та навчальних посібників у харчовій сфері
Як будемо розмовляти?
Класичні соло-доповіді зі слайдами, після яких Ви отримаєте відповіді на запитання стосовно зміни в обов'язкових чи добровільних вимогах до підприємств (про які йтиметься чимало!)
Панельна дискусія. Обговоримо разом спірні питання, «головні болі» харчового ринку. Жодних нудних, монотонних, завчених промов – розмова виключно по суті.
Реєстрація та видача бейджу: 9.00 – 10.00
Час проведення заходу: 10.00 – 17.00 з перервами на кава-паузи
Під час усіх виступів у залі працюватиме мікрофон, тому кожен охочий матиме змогу поставити запитання експертам у будь-який момент!
Про що варто знати кожному харчовому підприємству в 2024-му?
Посилення держконтролю за виробництвом та обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками станом на зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі
Якщо до Вас прийшли: як підготувати персонал харчового підприємства до можливих перевірок Держпродспоживслужби
Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу
Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
Мотиви харчового шахрайства, приклад розслідування реального випадку на підприємстві
Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції: поради з перших вуст
Ключові тренди та особливості європейського food-ринку
Досвід використання Lean на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення
Підготовка Lean-фахівців для підприємств харчової сфери на запит сучасних вимог роботодавців
Міжнародні стандарти з харчової безпечності VS маркетинг: хто з них не дозволяє маркуватися логотипами сертифікацій та що дозволено для реклами
Підготовка спеціалістів у сфері харчової безпечності – важливий крок у розвитку майбутнього харчової галузі
Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
Харчове шахрайство в Україні та світі. Вимоги GFSI. Імідж українських продуктів на міжнародному харчовому ринку
Тенденції та перспективи експорту–2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди
Посилення держконтролю за виробництвом та обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками станом на зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі
Юрій Миркєєв,заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
10:30–10:50
Якщо до Вас прийшли… Як підготувати персонал харчового підприємства до можливих перевірок Держпродспоживслужби
Андрій Гевко, партнер юридичної фірми «Bargen», адвокат
10:50–11:10
Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
Надія Підлісна,директор департаменту з якості ТОВ «ЕКО», «ЕКО МАРКЕТ»
11:10–11:30
Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу
Святослав Бартош,керівник юридичної компанії «Bargen», адвокат
11:3011:50
Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції: поради з перших вуст
Наталія Олексієнко,експертка-практик, доцентка ІПДО Національного університету харчових технологій, кандидатка технічних наук
11:50–12:10
Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
Надія Миценко,менеджерка систем якості відділу контролю якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
12:10–12:25
Підготовка спеціалістів у сфері харчової безпечності – важливий крок у розвитку майбутнього харчової галузі
Вікторія Кійко, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій
12:25–12:45
Досвід використання LEAN на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення
В'ячеслав Гончаров, операційний директор Групи компаній «Olkom», LEAN-консультант з великим виробничим досвідом
12:45–13:00
Підготовка LEAN-фахівців для підприємств харчової сфери на запит сучасних вимог роботодавців
Оксана Вашека, виконувачка обов'язків завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій
13:00–14:00
Ланч, фотосесія
14:00–14:20
Тенденції та перспективи експорту – 2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди
Юлія Шкурко,начальник аналітичного відділу компанії «Pro-Consulting»
14:20–14:40
Тренди, що формують ландшафт харчової індустрії та ритейлу
Олена Сініціна,засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу «Favorite Food&Drinks»
14:40–15:00
Міжнародні харчові стандарти VS маркетинг: хто з них не дає змоги маркуватися логотипами сертифікацій та що дозволено для реклами
Тетяна Литвиненко,керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації і якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
15:0015:20
Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
Денис Гончар,провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
15:20–16:15
Панельна дискусія
Харчове шахрайство в Україні та світі. Вимоги GFSI. Імідж українських продуктів на міжнародному харчовому ринку
Яку продукцію найчастіше фальсифікують в Україні та світі зокрема Вікторія Кійко, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій
Мотиви харчового шахрайства, приклад розслідування реального випадку на підприємстві Вікторія Павловська, заступниця директора з безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Агрофірма „Поле"»
Вимоги міжнародних стандартів GFSI щодо убезпечення продукції від харчового шахрайства Денис Гончар, провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
Спеціальний гість: Владислав Веремеєнко,голова правління Асоціації з інтеграції НАССР
16:15–16:30
Розіграш спецпризів від партнерів події
Приїду до Києва
→ Участь офлайн і нетворкінг з колегами по ринку → Ексклюзивний і практичний контент → Кава-брейки та ланч → Інформаційні матеріали від партнерів → Презентації від спікерів → Відеозапис та фотозвіт події
7599 грн*
*для передплатників журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна ціна 6899 грн
Харчовий бізнес – 2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду
Реєстрація на захід
Дякуємо, що обрали нас
Оформити партнерський пакет
Дякуємо, що обрали нас
Стати спікером
Дякуємо, що обрали нас
Партнери події
Реклама на події
Профільна подія – чудова можливість презентувати аудиторії рішення чи продукт: виступ-презентація, розміщення ролл-апу, стенда, роздаткових матеріалів та інші доступні опції
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх необхідних норм, у разі оголошення повітряної тривоги учасники матимуть змогу спуститися до укриття, що знаходиться у бізнес-центрі.