провідний фахівець з питань: • гармонізації українського харчового законодавства з європейським • держконтролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження
6+ років досвіду роботи в харчовій галузі
5+ років на варті розвитку якості та безпечності продуктів у сфері ритейлу
спеціалізація: оцінка відповідності виробничих процесів до вимог стандартів якості, проведення аудитів постачальників та впровадження практик контролю якості в торговельних мережах
16+ років аудиторської діяльності
500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
20+ років досвіду в управлінні якістю та харчовою безпечністю, сертифікації IFS, ISO
авторка 30+ статей, співавторка підручника з якості в харчовій промисловості
генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж
директорка представництва PNG Sp. z o.o. (сертифікація Global GAP, Organic)
16+ років досвіду у маркетингу, продажах, комунікаціях, консалтингу
експертка у food-ритейлі та просуванні виробників
авторка галузевих статей, організаторка бізнес-подій для постачальників і ритейлу
20+ років у ринкових дослідженнях, зокрема на керівних посадах
контроль якості аналітики, навчання аналітиків, розробка методичних матеріалів
комунікація з партнерами, підготовка публікацій, участь у галузевих конференціях
досвід впровадження та підтримки стандартів на харчових підприємствах
проведення діагностичних аудитів та супровід аудитів 2-ї й 3-ї сторін
авторка тренінгів із впровадження систем ISO 22000, FSSC 22000, ISO 17025 і законодавчих вимог.
головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
експерт із сертифікації персоналу в PCB of the Ukrainian Association for Quality
викладач ТОВ «КПЯ "СИСТЕМИ"», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ»
20+ років виробничого досвіду на харчових підприємствах, в т.ч. інженер КВПіА, головний інженер заводу, еколог, головний енергетик холдингу, інженер з охорони праці
16+ років досвіду роботи в медіа
розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
досвідчена організаторка форумів, з’їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація
Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань
Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись
Зміни до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні
Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти»
Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати
Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі
Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі
Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках
Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану
Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни
Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках
Аналіз експортного потенціалу харчових продуктів і тренди світових ринків
Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь: Приїду до Києва – 8999 грн
*Знижка на формат участі «Долучуся онлайн» -20% діє з 23.04 до 7.05 включно (звичайна ціна 7 299 грн)
Що включено до вартості?
Участь офлайн
Вітальна запашна ранкова кава
Нетворкінг з колегами по ринку
Ексклюзивний і практичний контент
Кава-брейки впродовж усієї події
Інформаційні матеріали та подарунки від партнерів
Презентації від спікерів
Повний відеозапис з’їзду
Професійних фотограф у залі до ваших послуг та фотозвіт з події
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Must have будь-якої події сьогодні – це безпечне місце проведення. Наша локація повністю відповідає сьогоднішнім вимогам щодо захисту під час повітряних тривог.