5 years anniversary
Food Business'25

Харчовий бізнес – 2025:

глобальні тренди та локальні рішення

V Всеукраїнський з'їзд

FOOD TITANS
meеt here

Головна вітчизняна подія у сфері якості та безпечності харчових продуктів

16 травня, Київ + онлайн
V Всеукраїнський з'їзд – бізнес-майданчик, де точно будуть:
  • інсайти від топів українського харчового бізнесу
  • рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами
  • мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності
  • розіграш спецпризів від партнерів події
  • директорів та інженерів з якості
  • начальників виробництв
  • директорів з розвитку
  • менеджерів з якості та харчової безпечності
  • керівників та учасників груп HACCP
  • керівників лабораторій
  • аудиторів та консультантів
  • усіх зацікавлених фахівців харчової галузі
Food business–25 буде корисним для:
Учасники з'їзду – потенційні партнери, клієнти, постачальники та друзі:
  • фахівці-харчовики вітчизняних підприємств
  • представники ритейл-мереж
  • постачальники технологій, обладнання, допоміжних матеріалів та інноваційних рішень
  • логістичні та складські оператори ринку
  • аудитори, консультанти, бізнес-тренери
  • урядовці та правозахисники
  • науковий і аналітичний сектор
  • лідери галузі
  • бізнес-контент
  • корисні інсайти
  • тренди 2025 року
  • мотивуюча атмосфера та подарунки

Спікери Food business–25:

  • провідний фахівець з питань:
    • гармонізації українського харчового законодавства з європейським
    • держконтролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження
    • 6+ років досвіду роботи в харчовій галузі
    • 5+ років на варті розвитку якості та безпечності продуктів у сфері ритейлу
    • спеціалізація: оцінка відповідності виробничих процесів до вимог стандартів якості, проведення аудитів постачальників та впровадження практик контролю якості в торговельних мережах
    • 16+ років аудиторської діяльності
    • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
    • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
    • 20+ років досвіду в управлінні якістю та харчовою безпечністю, сертифікації IFS, ISO
    • авторка 30+ статей, співавторка підручника з якості в харчовій промисловості
    • генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж
    • директорка представництва PNG Sp. z o.o. (сертифікація Global GAP, Organic)
    • 16+ років досвіду у маркетингу, продажах, комунікаціях, консалтингу
    • експертка у food-ритейлі та просуванні виробників
    • авторка галузевих статей, організаторка бізнес-подій для постачальників і ритейлу
    • 20+ років у ринкових дослідженнях, зокрема на керівних посадах
    • контроль якості аналітики, навчання аналітиків, розробка методичних матеріалів
    • комунікація з партнерами, підготовка публікацій, участь у галузевих конференціях
    • досвід впровадження та підтримки стандартів на харчових підприємствах
    • проведення діагностичних аудитів та супровід аудитів 2-ї й 3-ї сторін
    • авторка тренінгів із впровадження систем ISO 22000, FSSC 22000, ISO 17025 і законодавчих вимог.
    • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
    • 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
    • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
    • експерт із сертифікації персоналу в PCB of the Ukrainian Association for Quality
    • викладач ТОВ «КПЯ "СИСТЕМИ"», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ»
    • 20+ років виробничого досвіду на харчових підприємствах, в т.ч. інженер КВПіА, головний інженер заводу, еколог, головний енергетик холдингу, інженер з охорони праці
    • 16+ років досвіду роботи в медіа
    • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
    • досвідчена організаторка форумів, з’їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
Як будемо розмовляти?
  • Панельні дискусії: відверті розмови про виклики і тенденції-2025 у харчовій індустрії. Жваво, гостро і тільки по суті
  • Соло-доповіді: коли важливо почути достовірну інформацію та інсайти з перших вуст
  • Живий діалог із залом: протягом усіх виступів у залі працюватиме мікрофон
  • Реєстрація та отримання бейджу, вітальна кава: 9:00–10:00
  • Час проведення заходу: 10:00–17:00 + дві перерви на кава-паузи та нетворкінг
Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес» відбуватиметься уже вп’яте!
За цей час:

Що формує майбутнє харчової галузі у 2025?

  • Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
  • Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація
  • Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань
  • Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
  • Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись
  • Зміни до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні
  • Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
  • Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти»
  • Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати
  • Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі
  • Сертифікаційний аудит за FSSC, IFS, ISO: реальні кейси, досвід, факапи + інсайти аудиторів
  • Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі
  • Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках
  • Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану
  • Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни
  • Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках
  • Аналіз експортного потенціалу харчових продуктів і тренди світових ринків
  • Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності
Приїду до Києва
16 травня
Долучуся онлайн
Live
5 839 грн*
9 799 грн
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь: Приїду до Києва – 8999 грн

*Знижка на формат участі «Долучуся онлайн» -20% діє з 23.04 до 7.05 включно (звичайна ціна 7 299 грн)
Що включено до вартості?
Партнери події
Контакти
Відділ продажу квитків
Event-офіс
Участь у якості партнера, спікера, рекламодавця

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Тетяна Шклярська
+ 38 097 140 41 92
info@techmedia.com.ua
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Must have будь-якої події сьогодні – це безпечне місце проведення. Наша локація повністю відповідає сьогоднішнім вимогам щодо захисту під час повітряних тривог.
У нас безпечно!