Харчова безпечність-2021:
тест ефективності системи
FOOD TITANS
met here
ІІ Всеукраїнський з'їзд фахівців із безпечності та якості харчових продуктів
16-17 вересня 2021
Готові рішення від ТОП-експертів галузі з урахуванням останніх інновацій у міжнародній і вітчизняній практиці
Рекомендовано журналом
З'їзд – галузева платформа для діалогу представників харчового сектора.
Тут обговорюються останні тренди харчової безпечності та впровадження інноваційних практик.
Для вас:
10+ найкращих спікерів галузі – фахівців-практиків, досвідчених аудиторів і офіційних осіб
2 насичені дні, 2 сертифікати,15+ тем та авторські воркшопи на вибір
гострі дискусії й унікальний нетворкінг успіх залежить від правильного вибору партнерів, співробітників, клієнтів
комфортний формат роботи й атмосферне місце проведення на Чорноморському узбережжі
незабутня додаткова програма, неофіційне спілкування і прекрасний відпочинок на морі
Спікери форуму
Владислава Магалецька
голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів
Денис Гончар
засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
Марина Бурдейна
шеф-редактор журналу «Управління якістю
Тетяна Литвиненко
начальник відділу сертифікації систем менеджменту ДП «Одесастандартметрологія»
Світлана Берзіна
президент ВГО «Жива планета», координатор проєкту «Сталі публічні закупівлі в Україні»
Святослав Бартош
керівник юридичної компанії Bargen
Андрій Гевко
партнер юридичної фірми Bargen, адвокат, член ради комітету з аграрного права Ukrainian Bar Association
Наталія Пухальська
адвокат, радник із питань харчового законодавства ГС «Асоціація інтеграції НАССР»
Марина Кірносова
канд. економ. наук, доцент кафедри маркетингу Одеського національного політехіного університету
16 вересня – Big Forum Day
Блок 1
Блок 1
Не вводь в оману споживача
  • Основне поле зору на пакуванні: що споживач має знати про харчовий продукт, його термін придатності та умови зберігання
  • «Не пий, козенятком станеш!": твердження про користь для здоров'я, правила округлення величин енергетичної цінності та поживних речовин, позначення вмісту трансжирних кислот. А про позначення одиниць вимірювання Міжнародної системи одиниць (SI) з використанням літер українського алфавіту часом не забули?
  • «Органічний» ≠ «натуральний» ≠ «екологічний»?
Блок 2
Блок 2
Мистецтво оборони: якщо до вас прийшли…
  • Правовий дайджест чужих помилок у взаєминах із Держпродспоживслужбою. Зустрічаєш на підприємстві держінспектора й одразу розумієш: ось людина, без якої хотілося б прожити все життя…
  • Як виробникам не привернути увагу Антимонопольного комітету? Судові спори з АКМУ: про економію грошей, часу та нервів не з чуток
Блок 3
Блок 3
Ціна питання: очікування/реальність
  • Скільки насправді коштує підтримка дієздатної системи НАССР: коли й на чому можна справді зекономити
  • Знайти крайнього: керування аутсорсинговими процесами, що можуть вплинути на безпечність продукції
  • Тест системи простежуваності: як, коли, навіщо. Скільки тепер коштує належне виконання обов'язкової вимоги міжнародних харчових стандартів
Блок 4
Блок 4
Людський фактор VS право на помилку
  • «Не наступай на ті самі граблі!": розгляд конкретних випадків відкликання продукції у міжнародній практиці
  • Чому система менеджменту не працює: людський фактор чи право на помилку
  • Біотерористи поміж нас? ТАССР-команда поспішає на допомогу. Коли та чому персонал підприємства може перетворитися на шкідників?
  • Якщо вітчизняне законодавство усе ще пасе задніх… VACCP-система в поміч: запобігаємо загрозі харчового шахрайства
Кожний учасник отримає сертифікат, що підтверджує участь у заході Big Forum Day!
Емоційну розрядку гарантовано!
Додамо яскравих барв, енергії, позитиву та багато музики ♩♫♪♬

Відпочинок у колі колег та друзів - унікальний нетворкінг, що дозволить налагодити тісні дружні зв'язки для подальшої плідної співпраці.
По завершенні Big Forum Day яскрава вечірка
«Quality party»
Не пропустіть головну подію цієї осені для харчової галузі!
17 вересня – Workshop Day
Пам'ятайте, все, що не знайдете ви, – обов'язково виявлять під час сертифікаційного аудиту!
Тож обирайте потрібний вам груповий курс*:
Інтенсив
«Внутрішній аудитор:
ISO 22000:2018
+ ISO 19011:2018»
Експрес-навчання для фахівців з якості, які цінують свій час та вже давно опанували теорію
Авторський спецкурс
«Внутрішній аудитор: IFS (v. 7)
+ ISO 19011:2018»
Аудитор із багаторічним досвідом на конкретних виробничих прикладах доведе, що аудит системи менеджменту харчової безпечності – це легко, корисно та вигідно
*По завершенні обраного курсу ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – сертифікат ВНУТРІШНЬОГО АУДИТОРА.
Для отримання сертифіката тестування є обов'язковим!
Вартість участі
4400 грн
Big Forum Day
ІІ Всеукраїнський з'їзд фахівців із безпечності та якості харчових продуктів

16 вересня
2500 грн
Workshop Day
«Внутрішній аудитор:
ISO 22000:2018 +
ISO 19011:2018»

17 вересня
2500 грн
Workshop Day
«Внутрішній аудитор:
IFS (v. 7) + ISO 19011:2018»



17 вересня
Встигніть придбати до зростання цін:
Ціни до 31.07
Ціни до 31.08
Ціни з 1.09
Big Forum Day
4400 грн
4800 грн
5000 грн
Workshop Day ISO 22000
2500 грн
2700 грн
2900 грн
Workshop Day : IFS (v. 7)
2500 грн
2700 грн
2900 грн
Big Forum Day + Workshop Day*
6400 грн
7000 грн
7500 грн
Реєстрація на захід
Ваше ім’я
Ваш контактний телефон
Оберіть кількість учасників
+
Оберіть дні заходу для відвідування
Формат участі
Дякуємо, що обрали нас
Реєстрація на захід
Пакет «Онлайн»
Ваше ім’я
Ваш контактний телефон
Дякуємо, що обрали нас

«
Увага!
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх не­­­­­обхідних санітарно-протиепідемічних правил і норм.

У разі скасування заходу кошти за участь будуть повернені у повному обсязі

»
Партнери
Медіапартнери
Реклама на події
Розмістіть свою рекламу
на Food Safety Odessa
Контакти
Відділ продажу квитків
Комерційний відділ
Участь в якості спонсора, рекламодавця, спікера

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Золотоверха Тетяна
0 800 215 522
info@techmedia.com.ua
Місце проведення