Харчова безпечність-2021:
тест ефективності системи
FOOD TITANS
met here
ІІ Всеукраїнський з'їзд фахівців із безпечності та якості харчових продуктів
16-17 вересня 2021
Готові рішення від ТОП-експертів галузі з урахуванням останніх інновацій у міжнародній і вітчизняній практиці
«УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ»
Рекомендовано журналом
З'їзд – галузева платформа для діалогу представників харчового сектора
12+
топ-спікерів галузі
15+
гарячих тем
2
авторські воркшопи
200+
учасників
Спікери форуму
  • експерт у сфері залучення міжнародних інвестицій до бізнесу
  • у бізнесі займала посади віцепрезидента компаній SigmaBleyzer та AgroGeneration
  • на держслужбі була заступником міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції та членом Національної ради реформ
  • 15+ років аудиторської діяльності
  • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
  • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
  • 19+ років аудиторського вітчизняного та міжнародного досвіду: Німеччина, Італія, Португалія, Польща, Латвія, Саудівська Аравія, Ліван тощо
  • Аудити систем менеджменту таких заводів: Nestle, Unilever, Danone, Mars, Lactalis, ADM та інші.
  • 2150+ аудитів третьої та другої сторони (Audit Log)
  • 14+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
  • сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
  • автор тренінгів з розробки, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
  • 17+ років досвіду у сфері екологічної стандартизації, сертифікації і маркування
  • 350+ сертифікаційних аудитів
  • 15+ років досвіду роботи у сфері ресурсозбереження і технологій чистого виробництва
  • 10+ років досвіду захисту і консультування у спорах із органами, що контролюють підприємницьку діяльність
  • експерт у вирішенні спорів з митницею під час імпорту та експорту
  • 10+ років досвіду захисту у господарських спорах і спорах із правоохоронними і контролювальними органами
  • перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020»
  • 17+ років юридичного досвіду
  • 5+ років юридичної практики у сфері харчового законодавства
  • 95% виграних судових справ у спорах із контролювальними органами
  • автор 90+ практичних, навчальних і наукових праць, серед яких роботи з грифом МОН України
  • співавтор книги «Маркетингова товарна політика»
  • 15+ років науково-педагогічного стажу
  • 18+ років професійного досвіду
  • 12+ років практичної діяльності
  • 1000+ компаній-клієнтів у сфері оцінки відповідності

  • кандидат сільськогосподарських наук, представник «Ентомологічного товариства України»
  • 17+ років професійної діяльності у сфері «Карантин та захист рослин»
  • Ч-к «Інститут Pest Management» – фумігаційна справа

Спікери
Владислава Магалецька

голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів

  • експерт у сфері залучення міжнародних інвестицій до бізнесу
  • у бізнесі займала посади віцепрезидента компаній SigmaBleyzer та AgroGeneration
  • на держслужбі була заступником міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції та членом Національної ради реформ
Денис Гончар

засновник та керівник ТОВ «Еконотроль»

  • 15+ років аудиторської діяльності
  • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
  • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
Анатолій Звон

провідний експерт, міжнародний зареєстрований аудитор (IFS v7, GMP+, FSSC 22000, MSC CoC), зареєстрований викладач IRCA

  • 19+ років аудиторського вітчизняного та міжнародного досвіду: Німеччина, Італія, Португалія, Польща, Латвія, Саудівська Аравія, Ліван тощо
  • Аудити систем менеджменту таких заводів: Nestle, Unilever, Danone, Mars, Lactalis, ADM та інші.
  • 2150+ аудитів третьої та другої сторони (Audit Log)
Тетяна Литвиненко

керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»

  • 14+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
  • сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
  • автор тренінгів з розробки, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 900119+ років аудиторського вітчизняного та міжнародного досвіду: Німеччина, Італія, Португалія, 19+ років аудиторського вітчизняного та міжнародного дос
Світлана Берзіна

президент ВГО «Жива планета», експерт Програми ООН з навколишнього середовища, з питань сталих публічних закупівель і екомаркування

  • 17+ років досвіду у сфері екологічної стандартизації, сертифікації і маркування
  • 350+ сертифікаційних аудитів
  • 15+ років досвіду роботи у сфері ресурсозбереження і технологій чистого виробництва
Святослав Бартош

керівник юридичної компанії Bargen

  • 10+ років досвіду захисту і консультування у спорах із органами, що контролюють підприємницьку діяльність
  • експерт у вирішенні спорів з митницею під час імпорту та експорту
  • експерт у вирішення господарських спорів між підприємствами
Андрій Гевко

партнер юридичної фірми Bargen, адвокат, член ради комітету з аграрного права Ukrainian Bar Association

  • 10+ років досвіду захисту у господарських спорах і спорах із правоохоронними і контролювальними органами
  • перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020»
Наталія Пухальська

адвокат, радник із питань харчового законодавства ГС «Асоціація інтеграції НАССР»

  • 17+ років юридичного досвіду
  • 5+ років юридичної практики у сфері харчового законодавства
  • 95% виграних судових справ у спорах із контролювальними органами
Олексієнко Наталія

к.т.н., доцент Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
Марина Кірносова

канд. економ. наук, доцент кафедри маркетингу Одеського національного політехіного університету

  • автор 90+ практичних, навчальних і наукових праць, серед яких роботи з грифом МОН України
  • співавтор книги «Маркетингова товарна політика»
  • 15+ років науково-педагогічного стажу
Віталій Бєлоусов

засновник і директор ТОВ «Сертифікант»

  • 18+ років професійного досвіду
  • 12+ років практичної діяльності
  • 1000+ компаній-клієнтів у сфері оцінки відповідності
Денис Середняк

директор ТОВ «УКРАГРОХІМТРЕЙД» ТМ PROPECS

  • кандидат сільськогосподарських наук, представник «Ентомологічного товариства України»
  • 17+ років професійної діяльності у сфері «Карантин та захист рослин»
  • Ч-к «Інститут Pest Management» – фумігаційна справа
Марина Бурдейна

шеф-редактор журналу «Управління якістю»

  • завжди на боці виробників, бо має виробничий досвід у харчовій галузі
  • 14+ років досвіду роботи в медіа
  • експерт із незручних запитань аудиторам та посадовцям
16 вересня – Big Forum Day
Гострі дискусії з ТОП-експертами галузі: керівництвом Держпродспоживслужби, міжнародними аудиторами, юристами та фахівцями-практиками

Робота у форматі «запитання-відповідь», розбір правових колізій, практичний авторський контент
Блок 1
Блок 1
Не вводь в оману споживача
1. Основне поле зору на пакуванні: що споживач має знати про харчовий продукт, його термін придатності та умови зберігання

2. «Не пий, козенятком станеш!": твердження про користь для здоров'я, правила округлення величин енергетичної цінності та поживних речовин, позначення вмісту трансжирних кислот. Позначення одиниць вимірювання Міжнародної системи одиниць (SI) з використанням літер українського алфавіту

3. «Органічний» ≠ «натуральний» ≠ «екологічний»?

4. Алергени як небезпечний чинник у системі НАССР. Програми керування алергенами та методи їх контролю






Блок 2
Блок 2
Мистецтво оборони: якщо до вас прийшли…
1. Правовий дайджест чужих помилок у взаєминах із Держпродспоживслужбою. Зустрічаєш на підприємстві держінспектора й одразу розумієш: ось людина, без якої хотілося б прожити все життя…

2. Як виробникам не привернути увагу Антимонопольного комітету?
Судові спори з АКМУ: про економію грошей, часу та нервів не з чуток
Блок 3
Блок 3
Ціна питання: очікування/реальність
1. Скільки насправді коштує підтримка дієздатної системи НАССР: коли й на чому можна справді зекономити

2. Упровадження системи Pest Management за основними принципами HACCP

3. Знайти крайнього:
керування аутсорсинговими процесами, що можуть вплинути на безпечність продукції

4. Тест системи простежуваності:
як, коли, навіщо. Скільки тепер коштує належне виконання обов'язкової вимоги міжнародних харчових стандартів
Блок 4
Блок 4
Людський фактор VS право на помилку
1. «Не наступай на ті самі граблі!»: розгляд конкретних випадків відкликання продукції у міжнародній практиці

2. Чому система менеджменту не працює:
людський фактор чи право на помилку

3. Біотерористи поміж нас?
ТАССР-команда поспішає на допомогу. Коли та чому персонал підприємства може перетворитися на шкідників?

4. Якщо вітчизняне законодавство усе ще пасе задніх…
VACCP-система в поміч: запобігаємо загрозі харчового шахрайства
Емоційну розрядку гарантовано!
Додамо яскравих барв, енергії, позитиву та багато музики ♩♫♪♬

Відпочинок у колі колег та друзів - унікальний нетворкінг, що дозволить налагодити тісні дружні зв'язки для подальшої плідної співпраці.
По завершенні Big Forum Day яскрава вечірка
Емоційну розрядку гарантовано!
Додамо яскравих барв, енергії, позитиву та багато музики ♩♫♪♬

Відпочинок у колі колег та друзів - унікальний нетворкінг, що дозволить налагодити тісні дружні зв'язки для подальшої плідної співпраці.
''Quality party''
Не пропустіть головну подію цієї осені для харчової галузі!
17 вересня – Workshop Day
Пам'ятайте, все, що не знайдете ви, – обов'язково виявлять під час сертифікаційного аудиту!
Тож обирайте потрібний вам груповий курс*:
*По завершенні обраного курсу ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – сертифікат ВНУТРІШНЬОГО АУДИТОРА.
Для отримання сертифіката тестування є обов'язковим!
Два дні участі – дешевше. Економія 500 грн!
Вартість участі
  • можливість поставити запитання спікерам у будь-який момент виступу
  • методичні матеріали та презентації спікерів
  • сертифікат, що підтверджує учать у форумі
  • відеозапис форуму
  • кава-брейки та обід
  • яскрава вечірня програма
  • можливість поставити запитання лектору
  • навчальні методичні матеріали та презентації
  • сертифікат внутрішнього аудитора
  • кава-брейки та обід
  • можливість поставити запитання лектору
  • навчальні методичні матеріали та презентації
  • сертифікат внутрішнього аудитора
  • кава-брейки та обід
  • можливість поставити запитання спікерам
  • навчальні методичні матеріали та презентації спікерів
  • сертифікат, що підтверджує учать у форумі
  • сертифікат внутрішнього аудитора за обраним стандартом
  • відеозапис форуму
  • кава-брейки та обіди
  • яскрава вечірня програма
Реєстрація на захід
Пакет «Онлайн»
Ваше ім’я
Ваш контактний телефон
Дякуємо, що обрали нас
Реєстрація на захід
Ваше ім’я
Ваш контактний телефон
Оберіть кількість учасників
+
Оберіть дні заходу для відвідування
Формат участі
Дякуємо, що обрали нас
Раді запропонувати гостям ІІ Всеукраїнського з'їзду «Food Safety Odessa» спеціальні умови на розміщення в готелі Gagarinn 4*

Гостинні партнери надають учасникам заходу 15% знижки на проживання за промокодом «Харчова безпечність-2021». Пропозиція діє в період з 15.09.21 до 20.09.21 на усі категорії номерів
Партнери
Медіапартнери
Реклама на події
Розмістіть свою рекламу
на Food Safety Odessa
Контакти
Відділ продажу квитків
Комерційний відділ
Участь в якості спонсора, рекламодавця, спікера

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Золотоверха Тетяна
0 800 215 522
info@techmedia.com.ua
Місце проведення
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх не­­­­­обхідних санітарно-протиепідемічних правил і норм.
У разі скасування заходу кошти за участь будуть повернені у повному обсязі
У нас безпечно!