Всеукраїнський з'їзд спеціалістів харчової промисловості

Життя після впровадження НАССР: постійне вдосконалення діючої системи харчової безпечності

24 вересень 2020
10:00 – 16:45
МВЦ, Броварський проспект 15
Найкращий форум для:
начальників виробництв
керівників відділу технічного контролю
директорів, інженерів та інших фахівців з якості
керівників та учасників груп НАССР
керівників відділу технічного контролю
фахівців із санітарії та гігієни
Програма семінару
24 вересня 2020
10.00 – 10.30
10.00 – 10.30
реєстрація учасників, вітальна кава
10.30 – 10.40
10.30 – 10.40
вітальне слово, відкриття заходу
10.40 – 11.40
10.40 – 11.40
Модуль 1

Управління невідповідностями. Зовнішня і внутрішня системи простежуваності. Відкликання продукції, поводження з відходами
Сергій Плічко, провідний аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна»

  • Як ранжувати невідповідності процесів і невідповідну продукцію?
  • Які коригувальні дії є найбільш ефективними?
  • Простежуваність — сукупність викликів чи низка можливостей для підприємства?

11.40 – 12.00
11.40 – 12.00
відповіді на запитання із залу
12.00 – 12.30
12.00 – 12.30
Валідація та верифікація: очікування VS реальність
Денис Гончар, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
12.30 – 13.00
12.30 – 13.00
Оптимізація витрат підприємства на інвентар та матеріали після впровадження НАССР
Андрій Кіщинський, директор з розвитку ТОВ «Арікол», забезпечення підприємств харчової промисловості
13.00 – 13.30
13.00 – 13.30
ланч-брейк
13.30 – 14.00
13.30 – 14.00
Модуль 2

До та після аудиту системи НАССР Держпродспоживслужбою: дієві поради й аналіз судової практики. + «Карантинні» перевірки — вчимося на чужих помилках
Андрій Гевко, партнер юридичної фірми Bargen, адвокат, член ради комітету з аграрного права Ukrainian Bar Association
  • Типові порушення, що фіксують під час позапланових перевірок підприємств щодо дотримання санітарних вимог, установлених на час адаптивного карантину
  • Підготовка персоналу до проходження держконтролю та супровід інспектора під час перевірки
  • Захистити власних інтересів, оскарження неправомірних штрафів
  • Правовий аналіз реальних ситуацій, дієві юридичні поради
14.00 – 14.15
14.00 – 14.15
відповіді на запитання із залу
14.15 – 14.45
14.15 – 14.45
Чому буксує внутрішній аудит та що необхідно враховувати під час його проведення
Євген Годнєв, консультант з управління, директор ТОВ «Хелікс», консалтингова діяльність із застосування стандартів ISO 9001 та ISO 14001
  • Психологічні аспекти аудиту, дотримання принципу незалежності
  • Організація аудиту: нестандартні підходи
14.45 – 15.00
14.45 – 15.00
відповіді на запитання із залу
15.00 – 16.30
15.00 – 16.30
Модуль 3

Авторський практикум «НАССР, ТАССР і VACCP — рівноцінні компоненти цілісної системи. Нові акценти в реаліях нашого часу»
Євгенія Новожилова, провідний аудитор, кандидат біологічних наук, директор ТОВ «Експорт Сертифік»
  • Практичні кейси у форматі діалогу з аудиторією:
  • Які міжнародні стандарти вимагають обов'язкового запровадження ТАССР і VACCP (на додачу до НАССР)?
  • TACCP і VACCP-команди: хто в учасниках?
  • Коли та чому власний персонал може перетворитися на біотерористів?
  • Як вчасно виявляти та попереджати умисне харчове шахрайство на підприємстві?
16.30 – 16.45
16.30 – 16.45
відповіді на запитання із залу
СПІКЕРИ
Ексклюзивну можливість поставити ваші запитання найкращим:
Сергій Плічко
провідний аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна»
Денис Гончар
засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
Андрій Гевко
партнер юридичної фірми Bargen, адвокат, член ради комітету з аграрного права Ukrainian Bar Association
Андрій Кіщинський
директор з розвитку ТОВ «Арікол», забезпечення підприємств харчової промисловості
Євген Годнєв
консультант з управління, директор ТОВ «Хелікс», консалтингова діяльність із застосування стандартів ISO 9001 та ISO 14001
Євгенія Новожилова
провідний аудитор, кандидат біологічних наук, директор ТОВ «Експорт Сертифік»
Марина Бурдейна
Шеф редактор, редактор журналу «Управління якістю»
Чи є життя на підприємствах після впровадження НАССР?
Звісно, бо далі TACCP і VACCP. А, значить і валідація із верифікацією, управління невідповідностями та вилучення й відкликання продукції, яке може спіткати ой як неочікувано…

Наші експерти радять проводити періодичні перевірки (тестування) планів чи програм вилучення/відкликання, аби підтримувати у робочому стані відповідні процедур у випадку інцидентів із харчовими продуктами.

Тест системи слід здійснювати принаймні щорічно. Він повинен включати тренування за участі бізнес-клієнтів та реєстрацію часу виконання усіх дій, передбачених планом або програмою вилучення/відкликання. Такі тренування здатні продемонструвати можливості всіх учасників ланцюга постачання харчових продуктів у кризових ситуаціях.

Про все це і не тільки невтомно дискутували із чудовими майстрами своєї справи на заході "Життя після впровадження HACCP - Всеукраїнський з'їзд".

Щира подяка професійному товариству за активну участь, і нехай на вітчизняному ринку буде лише безпечна та якісна продукція!
Реєстрація на захід
Пакет «Стандарт»
Ваше імя
Ваш контактний телефон
Оберіть кількість учасників
+
Дякуємо, що обрали нас
Реєстрація на захід
Пакет «Онлайн»
Ваше імя
Ваш контактний телефон
Дякуємо, що обрали нас
ПАРТНЕРИ
Місце проведення
У межах Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP
Контакти
0 800 215 522
info@techmedia.com.ua
Як потрапити
Київ,
Броварський проспект 15
Локація
сучасний комплекс світового класу для організації елітних міжнародних виставкових форумів, конгресів, презентацій тощо
Made on
Tilda