Харчовий бізнес – 2024:

конкурентоздатність та експортоорієнтованість

ІV Всеукраїнський з'їзд

Ключова вітчизняна подія осені у сфері безпечності харчових продуктів

26 вересня, Київ, IQ Business Center
FOOD TITANS
meеt here

26 вересня, Київ, IQ Business Center, ІV Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес – 2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість»

ІV Всеукраїнський з'їзд – професійна бізнес-зустріч для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, експортних можливостей і пошуку ефективних рішень для розвитку та підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України
Для кого буде корисним форум?
Для директорів підприємств, начальників виробництв, директорів з розвитку, менеджерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі.
Учасники з'їзду – хто вони?
  • Представники компаній провідних галузей харчової промисловості України
  • Логістичні та складські оператори ринку
  • Ритейл-мережі
  • Постачальники технологій, обладнання, допоміжних матеріалів та інноваційних рішень
  • Урядовці та правозахисники
  • Науковий і аналітичний сектор
  • Консалтингові компанії

Впевнені, що Ви (як і ми) – прихильники «прямої мови», тож:

  • про держрегулювання говоритиме представник Держпродспоживслужби

  • про законодавчі новації та правові колізії – досвідчені юристи

  • про сертифікацію та міжнародні харчові стандарти – провідні аудитори, за плечима яких сотні аудитів на підприємствах різного профілю, розміру та рівня зрілості

  • про експорт досвідчені фахівці з міжнародної співпраці

  • про виробничі практики та інновації виробничники реальних харчових підприємств і торгових мереж
Інформацію Вам нададуть найкращі:
  • начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
    • 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
    • 15+ років науково-педагогічного стажу
    • авторка та співавторка 35+ наукових та практичних публікацій, співавторка двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі
    • 15+ років аудиторської діяльності
    • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
    • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
    • 19 років професійної діяльності в системі «Pest Management»
    • 1000 + сертифікаційних аудитів провідних міжнародних бюро
    • 7 років науково-виробничої діяльності в НДІ
    • міжнародна аудиторка систем управління якістю та екологічного управління
    • експертка Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування
    • голова Дорадчої групи України зі сталого розвитку
    • 12+ років досвіду захисту в господарських спорах і спорах із правоохоронними та контролювальними органами
    • допомагає бізнесу як на етапі перевірок, так і під час оскарження рішень контролювальних органів
    • перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020»
    • 10+ років досвіду роботи сертифікації продукції та систем менеджменту
    • 5+ успішних проєктів «Сhange management quality projects»
    • авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за BRCGS PM та ISO 9001
    • провідна експертка Q&FS Culture Carlsberg Group
    • член громадської ради при Держпродспоживслужбі України з 2018 року
    • виконавчий директор консалтингового об’єднання «Liga HACCP»
    • засновник професійного ком'юніті «НАССР своїми руками», що налічує 20000+ учасників
    • організатор професійних форумів «НАССР in Ukraine» з кількістю делегатів 1000+
    • 20+ років досвіду в системах управління якістю та харчовою безпечністю, сертифікація виробників за IFS Food v.8, IFS Broker v.3.2, ISO 22000:2018, ISO 9001:2015
    • генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж
    • директорка представництва PNG Sp. z o.o. (сертифікація фермерських господарств Global GAP, Organic)
    • експерт з багаторічним досвідом у сфері екології та управління відходами упаковки
    • автор численних статей і напрацювань з питань екологічного розвитку в галузі пакувальної технології та управління відходами упаковки
    • спеціалізація: проведення ринкових досліджень, аналіз даних і розроблення стратегічних рекомендацій для бізнесу
    • випускник Національного університету «Києво-Могилянська академія»
    • кандидат політичних наук, науковець, дипломат і громадський діяч
    • голова Громадської ради при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (2017–2019)
    • 39+ років роботи на Житомирському маслозаводі
    • керівниця із розроблення, упровадження та сертифікації на підприємстві систем ISO 9001, ISO 22000, ISO 9001, FSSC, FDA, BRCGS, IFS, BSCI, UTZ, HALAL, органічного виробництва
    • 15+ років досвіду роботи в медіа
    • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
    • досвідчена організаторка форумів, з'їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
Як будемо розмовляти?
  • Класичні соло-доповіді зі слайдами, після яких ви отримаєте відповіді на запитання стосовно зміни в обов'язкових чи добровільних вимогах до підприємств (про які йтиметься чимало!)
  • Панельні дискусіїї: обговоримо разом спірні питання, «головні болі» харчового ринку. Жодних нудних, монотонних, завчених промов, розмова виключно по суті
  • Реєстрація та отримання бейджу: 9:00–10:00
  • Час проведення заходу: 10:00–17:00 з перервами на кава-паузи
  • Під час усіх виступів у залі працюватиме мікрофон, тому усі охочі матимуть змогу поставити запитання експертам у будь-який момент!

На що слід звернути увагу кожному харчовому підприємству в 2024–2025?

  • Ключові зміни у НАССР-законодавстві: аналізуємо та актуалізуємо
  • Позапланові перевірки Держпродспоживслужби в період воєнного стану: актуальна судова практика
  • Борода, обручка, релігійні прикраси: тренди VS безпечність харчових продуктів
  • Обов’язкова простежуваність харчової продукції: регламенти ЄС, вітчизняне законодавство, міжнародні стандарти
  • Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника
  • США, Канада, Близький Схід: які українські продукти потенційно цікаві для далеких експортних ринків
  • Розвиток експортних компетенцій українського харчового бізнесу
  • Керівні принципи ЄС щодо використання зображень на етикетках харчових продуктів: рекомендація чи обов’язок для ЄС-ринку
  • Суперництво із закордонними виробниками на вітчизняних ринках: посилюємо конкурентність української продукції
  • FSSC v.6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами та обладнанням; утрати та відходи продуктів харчування
  • Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
  • Запровадження культури харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
  • Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором + вимоги до комунікацій за FSSC v. 6
  • IFS Food version 8: ключові аспекти впровадження та сертифікації за стандартом
Програма ІV Всеукраїнського з'їзду
9:00–10:00
Реєстрація, вітальна кава
10:00–10:10
Привітання від партнерів заходу
10.10–10.40
Ключові зміни у НАССР-законодавстві: аналізуємо та актуалізуємо
представник Держпродспоживслужби в м. Києві
10.40–11.00
Позапланові перевірки Держпродспоживслужби в період воєнного стану: актуальна судова практика
Андрій Гевко, партнер юридичної фірми «Bargen», адвокат
11.00–11.20
Обов’язкова простежуваність харчової продукції: регламенти ЄС, вітчизняне законодавство, міжнародні стандарти
Наталія Олексієнко, к.т.н., доцент ІПДО Національного університету харчових технологій
11.20–11.40
Суперництво із закордонними виробниками на вітчизняних ринках: посилюємо конкурентність української продукції
Олександр Балдинюк, президент асоціації «Укркондпром», кандидат політичних наук
11.40–12.00
Ефективна система Pest Management на підприємствах харчової промисловості
Денис Середняк, директор ТОВ «УКРАГРОХІМТРЕЙД» ТМ PROPECS, кандидат сільськогосподарських наук
12.00–13.00
Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника: новації та кращі практики
  • Програма-передумова системи НАССР щодо поводження з відходами виробництва та сміттям: у фокусі зміни за ЗУ № 2320-IX
  • Світлана Фесенко, експертка з питань безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Перша приватна пекарня»

  • Уникнення можливості забруднення харчових продуктів через відходи: поради з практики
  • Владислав Веремеєнко, голова правління ГС «Асоціація з інтеграції НАССР»

  • Розширена відповідальність виробника: кого стосується та на кого поширюється
  • Володимир Слабий, голова виконавчого комітету Української пакувально-екологічної коаліції (УКРПЕК)
13:00–14:00
Ланч, фотосесія + спеціальна секретна подія
14:00–14:20
США, Канада, Близький Схід: які українські продукти потенційно цікаві для далеких експортних ринків
Ярослав Куліковський, аналітик компанії Pro-Consulting
14.20–14.40
Керівні принципи ЄС щодо використання зображень на етикетках харчових продуктів: рекомендація чи обов’язок для ЄС-ринку
Світлана Фесенко, експертка з питань безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Перша приватна пекарня»
14.40–15.00
FSSC v. 6 у фокусі: управляння послугами, закупівельними матеріалами та обладнанням; утрати та відходи продуктів харчування.

Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором + вимоги до комунікацій за FSSC v. 6
Денис Гончар, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
15:0015:20
IFS Food version 8: ключові аспекти впровадження та сертифікації за стандартом
Анжеліка Досін, голова правління сертифікаційного органу GRAND CERT Sp. z o.o., PhD
15.20–15.40
Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
Світлана Берзіна, СЕО та президентка ВГО «Жива планета»
 15.40–16.30
Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
  • Розгортання культури харчової безпечності: кейс від Carlsberg Україна
  • Анна Таценко, менеджерка систем якості та харчової безпечності ПрАТ «Карлсберг Україна»

  • Культура харчової безпечності = якість і безпечність продукції, навіть коли «ніхто не бачить»: погляд аудитора
  • Денис Гончар, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»

  • Операційна культура та система цінностей в організації – безпечність продукції в довгостроковій перспективі
  • Лариса Жигадло, директорка з якості АТ «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь»
16.30–16.45
Розіграш спецпризів від партнерів події
Приїду до Києва
→ Участь офлайн і нетворкінг з колегами по ринку
→ Ексклюзивний і практичний контент
→ Кава-брейки та ланч
→ Інформаційні матеріали від партнерів
→ Презентації від спікерів
→ Відеозапис та фотозвіт події
→ Ексклюзивний і практичний контент
→ Презентації від спікерів
→ Пряма трансляція та відеозапис події
Долучуся онлайн
Live
8199 грн
6599 грн
Від 3-х учасників з компанії знижка 10%
Спеціальна ціна для передплатників журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» 7299 грн
Спеціальна ціна для передплатників журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» 5699 грн
Харчовий бізнес – 2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду
Партнери події
Реклама на події
Профільна подія – чудова можливість презентувати аудиторії рішення чи продукт: виступ-презентація, розміщення ролл-апу, стенда, роздаткових матеріалів та інші доступні опції
Контакти
Відділ продажу квитків
Event-офіс
Участь в якості спонсора, рекламодавця, спікера

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Тетяна Шклярська
0 800 215 522
info@techmedia.com.ua
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх не­­­­­обхідних норм, у разі оголошення повітряної тривоги учасники матимуть змогу спуститися до укриття, що знаходиться у бізнес-центрі.
У нас безпечно!