Харчовий бізнес – 2024:

конкурентоздатність та експортоорієнтованість

ІV Всеукраїнський з'їзд

Ключова вітчизняна подія осені у сфері безпечності харчових продуктів

26 вересня, Київ, IQ Business Center
FOOD TITANS
meеt here

26 вересня, Київ, IQ Business Center, ІV Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес – 2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість»

ІV Всеукраїнський з'їзд – професійна бізнес-зустріч для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, експортних можливостей і пошуку ефективних рішень для розвитку та підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України
Для кого буде корисним форум?
Для директорів підприємств, начальників виробництв, директорів з розвитку, менеджерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі.
Учасники з'їзду – хто вони?
  • Представники компаній провідних галузей харчової промисловості України
  • Логістичні та складські оператори ринку
  • Ритейл-мережі
  • Постачальники технологій, обладнання, допоміжних матеріалів та інноваційних рішень
  • Урядовці та правозахисники
  • Науковий і аналітичний сектор
  • Консалтингові компанії

Впевнені, що Ви (як і ми) – прихильники «прямої мови», тож:

  • про держрегулювання говоритиме представник Держпродспоживслужби

  • про законодавчі новації та правові колізії – досвідчені юристи

  • про сертифікацію та міжнародні харчові стандарти – провідні аудитори, за плечима яких сотні аудитів на підприємствах різного профілю, розміру та рівня зрілості

  • про експорт досвідчені фахівці з міжнародної співпраці

  • про виробничі практики та інновації виробничники реальних харчових підприємств і торгових мереж
Інформацію Вам нададуть найкращі:
    • 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
    • 15+ років науково-педагогічного стажу
    • авторка та співавторка 35+ наукових та практичних публікацій, співавторка двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі
    • 15+ років аудиторської діяльності
    • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
    • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
    • міжнародна аудиторка систем управління якістю та екологічного управління
    • експертка Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування
    • голова Дорадчої групи України зі сталого розвитку
    • 12+ років досвіду захисту в господарських спорах і спорах із правоохоронними та контролювальними органами
    • допомагає бізнесу як на етапі перевірок, так і під час оскарження рішень контролювальних органів
    • перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020»
    • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
    • сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
    • авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
    • член громадської ради при Держпродспоживслужбі України з 2018 року
    • виконавчий директор консалтингового об’єднання «Liga HACCP»
    • засновник професійного ком'юніті «НАССР своїми руками», що налічує 20000+ учасників
    • організатор професійних форумів «НАССР in Ukraine» з кількістю делегатів 1000+
    • спеціалістка з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту відповідно до вимог ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 на харчових підприємствах
    • авторка тренінгів з розроблення й особливостей функціонування систем менеджменту за ISO 22000, FSSC 22000, ISO 17025 для харчових підприємств
    • 15+ років досвіду роботи в медіа
    • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
    • досвідчена організаторка форумів, з'їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
Як будемо розмовляти?
  • Класичні соло-доповіді зі слайдами, після яких ви отримаєте відповіді на запитання стосовно зміни в обов'язкових чи добровільних вимогах до підприємств (про які йтиметься чимало!)
  • Панельні дискусіїї: обговоримо разом спірні питання, «головні болі» харчового ринку. Жодних нудних, монотонних, завчених промов, розмова виключно по суті
  • Реєстрація та отримання бейджу: 9:00–10:00
  • Час проведення заходу: 10:00–17:00 з перервами на кава-паузи
  • Під час усіх виступів у залі працюватиме мікрофон, тому усі охочі матимуть змогу поставити запитання експертам у будь-який момент!

На що слід звернути увагу кожному харчовому підприємству в 2024–2025?

  • Ключові зміни у НАССР-законодавстві: аналізуємо та актуалізуємо
  • Позапланові перевірки Держпродспоживслужби в період воєнного стану: актуальна судова практика
  • Борода, обручка, релігійні прикраси: тренди VS безпечність харчових продуктів
  • Обов’язкова простежуваність харчової продукції: регламенти ЄС, вітчизняне законодавство, міжнародні стандарти
  • Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника
  • США, Канада, Близький Схід: які українські продукти потенційно цікаві для далеких експортних ринків
  • Розвиток експортних компетенцій українського харчового бізнесу
  • Керівні принципи ЄС щодо використання зображень на етикетках харчових продуктів: рекомендація чи обов’язок для ЄС-ринку
  • Логістичні виклики для експорту харчової продукції: досвід, пошуки рішень, зауваги на майбутнє
  • Halal-сертифікація для розширення географії збуту харчових продуктів
  • Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
  • Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
  • Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
  • Міжнародні стандарти BRC та IFS: що, коли та як обрати у сучасних реаліях
Приїду до Києва
→ Участь офлайн і нетворкінг з колегами по ринку
→ Ексклюзивний і практичний контент
→ Кава-брейки та ланч
→ Інформаційні матеріали від партнерів
→ Презентації від спікерів
→ Відеозапис та фотозвіт події
8199 грн*
*Спеціальний тариф для найрішучіших і тих, хто нас знає, довіряє та бронює свою участь, поки ми формуємо найцікавішу професійну програму, як і завжди, доповнену сюрпризами – «Early birds» (тільки до 15 серпня!)
→ Ексклюзивний і практичний контент
→ Презентації від спікерів
→ Пряма трансляція та відеозапис події
*Спеціальний тариф для найрішучіших і тих, хто нас знає, довіряє та бронює свою участь, поки ми формуємо найцікавішу професійну програму, як і завжди, доповнену сюрпризами – «Early birds» (тільки до 15 серпня!)
6899 грн
6599 грн*
5299 грн
Долучуся онлайн
Live
Від 3-х учасників з компанії знижка 10%
Харчовий бізнес – 2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду
Партнери події
Реклама на події
Профільна подія – чудова можливість презентувати аудиторії рішення чи продукт: виступ-презентація, розміщення ролл-апу, стенда, роздаткових матеріалів та інші доступні опції
Контакти
Відділ продажу квитків
Event-офіс
Участь в якості спонсора, рекламодавця, спікера

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Тетяна Шклярська
0 800 215 522
info@techmedia.com.ua
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх не­­­­­обхідних норм, у разі оголошення повітряної тривоги учасники матимуть змогу спуститися до укриття, що знаходиться у бізнес-центрі.
У нас безпечно!