Харчовий бізнес – 2024:
безпечність продукції в умовах небезпеки

ІІІ Всеукраїнський з'їзд

Головна вітчизняна подія цієї весни у сфері безпечності харчових продуктів
25 квітня, Київ, IQ Business Center
FOOD TITANS
meеt here

ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес2024: безпечність продукції в умовах небезпеки». 25 квітня 2024 року, 10:00–17:00. с, Київ + онлайн.

Харчовий бізнес–2024 – майданчик для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, галузевих інновацій та пошуку ефективних рішень для розвитку і підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України
Для кого буде корисним форум?
Для директорів підприємств, начальників виробництв, директорів з розвитку, менеджерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі.
Учасники з'їзду – хто вони?
  • Представники компаній провідних галузей харчової промисловості України
  • Логістичні та складські оператори ринку
  • Ритейл-мережі
  • Постачальники технологій, обладнання, допоміжних матеріалів та інноваційних рішень
  • Урядовці та правозахисники
  • Науковий і аналітичний сектор
  • Консалтингові компанії

Впевнені, що Ви (як і ми) – прихильники «прямої мови», тож:

  • про держнагляд говоритиме представник Держпродспоживслужби

  • про правові колізії та судову практику – топові правозахисники

  • про сертифікацію та міжнародні харчові стандарти – провідні аудитори, за плечима яких сотні аудитів на підприємствах різного профілю, розміру та рівня зрілості

  • про експорт – досвідчені фахівці з міжнародної співпраці

  • про виробничі практики та інновації – виробничники реальних харчових підприємств і торгових мереж
Інформацію Вам нададуть найкращі:
  • начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
    • 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
    • 15+ років науково-педагогічного стажу
    • авторка та співавторка 35+ наукових та практичних публікацій, співавторка двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі
    • 10+ років досвіду в юриспруденції
    • експерт з питань імпорту/експорту
    • експерт у вирішеннях спорів з держорганами, що контролюють підприємницьку діяльність, та господарських спорів між підприємствами
    • 15+ років аудиторської діяльності
    • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
    • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
    • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
    • сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
    • авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
    • кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств
    • досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей
    • 15+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейлу
    • 15+ років досвіду роботи в медіа
    • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
    • досвідчена організаторка форумів, з'їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
    • 12+ років досвіду захисту в господарських спорах і спорах із правоохоронними та контролювальними органами
    • допомагає бізнесу як на етапі перевірок, так і під час оскарження рішень контролювальних органів
    • перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020»
    • 20+ років роботи в харчовій галузі, 8 із яких – мікробіологиня на молочному виробництві
    • внутрішня аудиторка системи менеджменту безпечності харчових продуктів за FSSC 22000
    • членкиня дегустаційної комісії Favorit Food&Drinks 2022 та 2023 років
    • магістерка за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація»
    • внутрішня аудиторка з упровадження вимог низки міжнародних стандартів на підприємстві у й лабораторії: ISO 9001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17034, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17065
    • 15+ років досвіду у сфері контролю якості сировини та продукції за міжнародними стандартами під час експортних операцій
    • 18+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
    • 10+ років досвіду роботи у відділі контролю якості
    • 30+ упроваджених систем менеджменту на різних підприємствах
    • 15+ років досвіду управління виробництвом на позиції операційного директора, директора з виробництва
    • 20+ років досвіду підвищення ефективності виробництва, має сертифікат Lean Black Belt
    • керівник програми Lean-трансформації виробничих систем компаній «Лукас» і «Olkom»
    • 20+ років працює у сфері ринкових досліджень, у тому числі на посаді керівника відділу розвитку та маркетинг діяльності:
    • контроль якості аналітичних досліджень, проведення навчання та курсів підвищення кваліфікації аналітиків компанії, структурування методичних матеріалів
    • 17+ років науково-педагогічного стажу
    • гарант освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції»
    • співавтор наукових статей, підручників, монографій та навчальних посібників у харчовій сфері
    • консультант операторів ринку з питань харчової безпечності
    • 20+ років науково-педагогічного стажу, експертка системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
    • гарант освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
    • співавторка наукових і практичних статей, підручників та навчальних посібників у харчовій сфері

Як будемо розмовляти?
  • Класичні соло-доповіді зі слайдами, після яких Ви отримаєте відповіді на запитання стосовно зміни в обов'язкових чи добровільних вимогах до підприємств (про які йтиметься чимало!)
  • Панельна дискусія. Обговоримо разом спірні питання, «головні болі» харчового ринку. Жодних нудних, монотонних, завчених промов – розмова виключно по суті.
  • Реєстрація та видача бейджу: 9.00 – 10.00
  • Час проведення заходу: 10.00 – 17.00 з перервами на кава-паузи
  • Під час усіх виступів у залі працюватиме мікрофон, тому кожен охочий матиме змогу поставити запитання експертам у будь-який момент!
Про що варто знати кожному харчовому підприємству в 2024-му?
  • Посилення держконтролю за виробництвом та обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками станом на зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі
  • Якщо до Вас прийшли: як підготувати персонал харчового підприємства до можливих перевірок Держпродспоживслужби
  • Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу
  • Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
  • Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
  • Мотиви харчового шахрайства, приклад розслідування реального випадку на підприємстві
  • Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції: поради з перших вуст
  • Ключові тренди та особливості європейського food-ринку
  • Досвід використання Lean на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення
  • Підготовка Lean-фахівців для підприємств харчової сфери на запит сучасних вимог роботодавців
  • Міжнародні стандарти з харчової безпечності VS маркетинг: хто з них не дозволяє маркуватися логотипами сертифікацій та що дозволено для реклами
  • Підготовка спеціалістів у сфері харчової безпечності – важливий крок у розвитку майбутнього харчової галузі
  • Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
  • Харчове шахрайство в Україні та світі. Вимоги GFSI. Імідж українських продуктів на міжнародному харчовому ринку
  • Тенденції та перспективи експорту–2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди
Програма ІІІ Всеукраїнського з'їзду
9:00–10:00
Реєстрація, вітальна кава
10:00–10:10
Привітання від партнерів заходу
10:10–10:30
Посилення держконтролю за виробництвом та обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками станом на зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі
Юрій Миркєєв, заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
10:30–10:50
Якщо до Вас прийшли… Як підготувати персонал харчового підприємства до можливих перевірок Держпродспоживслужби
Андрій Гевко, партнер юридичної фірми «Bargen», адвокат
10:50–11:10
Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
Надія Підлісна, директор департаменту з якості ТОВ «ЕКО», «ЕКО МАРКЕТ»
11:10–11:30
Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу
Святослав Бартош, керівник юридичної компанії «Bargen», адвокат
11:3011:50
Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції: поради з перших вуст
Наталія Олексієнко, експертка-практик, доцентка ІПДО Національного університету харчових технологій, кандидатка технічних наук
11:50–12:10
Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
Надія Миценко, менеджерка систем якості відділу контролю якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
12:10–12:25
Підготовка спеціалістів у сфері харчової безпечності – важливий крок у розвитку майбутнього харчової галузі
Вікторія Кійко, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій
12:25–12:45
Досвід використання LEAN на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення
В'ячеслав Гончаров, операційний директор Групи компаній «Olkom», LEAN-консультант з великим виробничим досвідом
12:45–13:00
Підготовка LEAN-фахівців для підприємств харчової сфери на запит сучасних вимог роботодавців
Оксана Вашека, виконувачка обов'язків завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій
13:00–14:00
Ланч, фотосесія
14:00–14:20
Тенденції та перспективи експорту – 2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди
Юлія Шкурко, начальник аналітичного відділу компанії «Pro-Consulting»
14:20–14:40
Тренди, що формують ландшафт харчової індустрії та ритейлу
Олена Сініціна, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу «Favorite Food&Drinks»

14:40–15:00
Міжнародні харчові стандарти VS маркетинг: хто з них не дає змоги маркуватися логотипами сертифікацій та що дозволено для реклами
Тетяна Литвиненко, керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації і якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
15:0015:20
Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
Денис Гончар, провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»
15:20–16:15
Панельна дискусія

Харчове шахрайство в Україні та світі. Вимоги GFSI. Імідж українських продуктів на міжнародному харчовому ринку
  • Яку продукцію найчастіше фальсифікують в Україні та світі зокрема
    Вікторія Кійко, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій

  • Мотиви харчового шахрайства, приклад розслідування реального випадку на підприємстві
    Вікторія Павловська, заступниця директора з безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Агрофірма „Поле"»

  • Вимоги міжнародних стандартів GFSI щодо убезпечення продукції від харчового шахрайства
    Денис Гончар, провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»

  • Спеціальний гість:
    Владислав Веремеєнко, голова правління Асоціації з інтеграції НАССР
16:15–16:30
Розіграш спецпризів від партнерів події
Приїду до Києва
→ Участь офлайн і нетворкінг з колегами по ринку
→ Ексклюзивний і практичний контент
→ Кава-брейки та ланч
→ Інформаційні матеріали від партнерів
→ Презентації від спікерів
→ Відеозапис та фотозвіт події
7599 грн*
*для передплатників журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна ціна 6899 грн
→ Ексклюзивний і практичний контент
→ Презентації від спікерів
→ Пряма трансляція та відеозапис події
6099 грн*
*для передплатників журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна ціна 5499 грн
Долучуся онлайн
Live
Від 3-х учасників з компанії знижка 10%
Харчовий бізнес – 2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду
Партнери події
Реклама на події
Профільна подія – чудова можливість презентувати аудиторії рішення чи продукт: виступ-презентація, розміщення ролл-апу, стенда, роздаткових матеріалів та інші доступні опції
Контакти
Відділ продажу квитків
Event-офіс
Участь в якості спонсора, рекламодавця, спікера

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Тетяна Шклярська
0 800 215 522
info@techmedia.com.ua
Місце проведення
IQ Business Center, Київ
вул. Болсуновська, 13-15
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх не­­­­­обхідних норм, у разі оголошення повітряної тривоги учасники матимуть змогу спуститися до укриття, що знаходиться у бізнес-центрі.
У нас безпечно!